Шашлик

Люля-кебаб

Риба-Гриль

Овочі гриль

Про магазин

Люля-кебаб - м'ясна страва, поширена на Кавказі, в Середній Азії та в Туреччині.

Є м'ясний фарш із рубаної баранини, нанизаний на шампур і засмажений на мангалі , з додаванням цибулі (без використання хліба та яєць). Особливістю виготовлення люля-кебаб є тривале вимішування м'ясного фаршу. Фарш потрібно ретельно перемішувати для того, щоб зі шматочків м'яса виділився білок і фарш став в'язким та щільним. У такому вигляді він міцно сидить на шампурах і не розвалюється. Спеції додаються в обмеженій кількості, найчастіше обмежуються сіллю та чорним перцем. Традиційно люля-кебаб подають із зеленню та лавашем (тому додавання зелені в сам фарш має мало сенсу). Приготування люля-кебаб можливе і з інших видів м'яса, птиці та навіть волоських горіхів.


Замовити Шашлик на сайті kebab.kiev.ua  -  це гарантія вибору кращої доставки шашлику у Києві!